Deloitte Whitaker Court

The Little Museum That Could

Deloitte Whitaker Court
Deloitte Whitaker Court
Deloitte Whitaker Court
Deloitte Whitaker Court

About

The Solution
We worked with Deloitte to help decorate their new space for the Blockchain lab that reflected the bold, brave, and innovative concepts that they represent. The stand-out graphics are of technologies and inventions that were once said to never be possible, but proving the nay-sayers wrong led to changing the world. Not only do the wall graphics bring the personality and heart of Blockchain and the intentions of this space out, but they are a showpiece and a great conversation starter for their potential clients.

Results
This office won the Building of the Year - Small Office Project 2017 award for the design.

Services

Creative
Brand Environmental